Már a Facebook-on is

FOGSZÁMLÁLÓ:

tumblr_lh2ocukZPg1qcos47o1_250.jpg

Babuci fogai közül ennyi kint van: 14

Ennyi van még hátra: 6

HTML doboz

T plusz 73 hét: A Miska konteók

2014.04.23. 20:22 - Valkyr81

Régen jelentkeztünk már aktuális történésekkel, ezért a Miska téma kitárgyalása előtt úgy érzem hogy illik néminemű összefoglalót nyújtani Babuci legutóbbi időszakáról. Elsősorban persze a böliről.

IMG-20140310-WA0002.jpg

(Életkép otthon, Babuci épp a budoárját rendezgeti)

.

A dedóba történő beilleszkedés kérem szépen, roppant jól halad. Sírás, ajtórángatás nagyjából két hétig volt, manapság a levetkőztetés után Babuci már angolosan távozik a kulacsával a hóna alatt a játékokkal tömött szobába, Apuci meg Anyuci oszt mehet pénzt keresni. Az óvónők elmondása (Apuci szerint bölicsajok) alapján Babuci egyénisége szépen fejlődik (azt mi is tapasztaljuk otthon, a fő irány a despota jelenleg), szépen eszik (az első napokban le is nyúlta valakinek a paleolit kajáját. Hús meg zőccség. Wtf? Minek fogyóztatni egy ekkora gyereket), alszik mint a parancsolat. A földön is, akár a seregben! Volt vonatkozó incidens is, ez utóbbi alkalmak egyikekor az egyik nagyobb rajkó megharapdálta Babuci kezét mint egy szubtrópusi piranha. Tesója született vagy mi és most féltékeny. Apuci persze egyből be akart rongyolni szétszedni a kölköt, de Anyuci leintette, ez természetes, de figyeljenek mindenképp a bölicsajok.

Babuci mindezek mellett értékes dolgokat is tanult a többiektől. Az első ilyen a fikázás. Kisfiam mostanában elmélyült búvárkutatást folytat orrjárataiban és felfedézését mindenképp szeretné megosztani velünk. Ez általában úgy történik hogy előre mutatott ujjal rohan felénk, képén vigyor, pracliján ott a kibányászott csiga és ha nem vigyázunk akkor betömködi azt az ember szájába. Gourmet kaja. 

A másik feature a sónyalás. Babuci kitüntetett figyelmet fordít a természet adta fűszerek tanulmányozására. Otthon nemes egyszerűséggel a sószórót ízlelgeti nagy elánnal, lassan kvázi egybenő a fejével, a dedóban pedig az ott rendszeresített sószobában szokott rácuppanni a sótéglákra. Ez utóbbi szeánszra már követőt is talált, az egyik hasonlókorú kislányt szokta mintegy randiként meghívni egy kis nyalásra. Ja, még mindig a sóról beszélünk... :)

large-salt-pile-792875.jpg

.

Persze örül nekünk amikor megyünk érte, ilyenkor mindig kap egy kis ajándékot, ez általában túró rudi. Oszt lehet hogy annak örül inkább...Egy szó mint száz, fejlődik a gyerkőc, össz-vissz a böli szép és jó.

.

Szóval Miska...

Mióta bemutattuk Miskát eme blog hasábjain majd egy éve, rengeteg levelet kapok az olvasóktól kérdezvén aktuális hogylétéről. 

...

Csak vicc, egy fia sort se kapartok nekem :D, ettől függetlenül már írni akartam róla, mert Miska egy hosszabb távollét után (gy.k. nem találtuk sehol) nemrég megmutatkozott és per pill így néz ki.

IMG-20140423-00057.jpg (Rest In Pieces...)

.

Jól látjátok, a látvány lehangoló, egyébként immáron önmagával alkot triumvirátust (a fotózáskor nem találtam a harmadik darabját) és eléggé megviselten néz ki. Elemet sem kapott már a valagába, ennek megfelelően a repedtfazék kiccsaj sem kornyikál már onnan, avagy enjoy the silence! Egyébként itt szeretném megragadni az alkalmat és felvilágosítani a kezdő/leendő szülőket arról, hogy szépen tegyen le arról az ábrándról, hogy majd a játékokat megőrzi a tesóka/vöröskereszt/múzeumok számára. Ez egy lehetetlen küldetés még Tom Cruise számára is, a csemeték elemi erővel amortizálják le a fogyasztói társadalom babajátékos szegmensét, biztosítva az állandó keresletet. Egyedüli megoldás a vitrinben tartás vagy a bazalt alapanyag lehetne, de mindkettő ötlet asszem eléggé elrugaszkodott elképzelés. Szóval Babuci tép/mar/bont/pakol/tereprendez a játékok között. Hm... Mindazonáltal Miska balesete nem hagyott nyugodni, és amolyan zsebkalambóvá átváltozva elmés konspirációkat dolgoztam ki.

1) A hivatalos verzió: A sztenderd hatósági tényállás szerint Babuci volt az elkövető, egyszerűen fogta és megtépte Miskát. A boncolási jegyzőkönyv szerint a második volt a végleges tépés, ráadásul a kóros elemhiány már eleve hozzájárult a gyenge állapothoz. Babuci ügyvéddé kinevezett plüssbariján (avagy Dr. Báránydi) keresztül tájékoztatott minket, hogy a kérdéses időpontban otthon se volt, külföldi üzletemberekkel folytatott tárgyalást és szerinte csak csőbe akarják húzni bizonyos érdekkörök akik a játékait/kajáját/szüleit akarják megkaparintani. Bizony-bizony, sok rejtélyes és tisztázatlan körülmény nyitott, pl. nincsenek kamerás felvételek vagy tanúvallomások. 

2) A titkosszolgálati szál: Avagy Miska biztos kém volt és a többi játékot figyelte meg működés közben. Már eleve gyanús körülmények között került be Babuci cuccai közé, mert "csak úgy hozták ajándékba". Pfff, hiszi a piszi. A művelet persze rosszul sült el, Miska lebukott és egy szintén beépített F*price játék (lehet hogy a sütisbödön) eltette láb alól. A konkrét módszer nem ismert de hát ki tudja hogyan dolgoznak ezek valójában.  

3) Élien invázió: Persze hogy az idegenek voltak akik amolyan startrekesen felsugarazták Miskát az űrhajójukra mert nem értették hogy hogyan énekelhet valaki a fenekén keresztül. A kis marslakók persze összevesztek azon hogy ki vizsgálja meg és a bunyó közben szétmarcangolták szegény Miskát. Annyira begyulladtak ezen hogy a maradékot visszateleportálták és gyorsan elhúztak a sunyiba, így megmenekült a Föld!

4) Szabadkőműves elemlobbi: Miska megunta hogy a skót Apuci nem akarja ellátni energiával, így a kinyúvadás veszélyétől tartva alternatív forrásokat kezdett el keresni. A viszontagságos kalandok során rálelt egy újféle kozmikus energiaforrásra, ami örökre megoldhatta volna csillapíthatatlan szomját. Ezt persze megneszelték a monpóliumon lévő elemgyárak, és féltve a pozíciójukat, bérgyilkost szabadítottak Miskára. A végeredményt persze már ismerjük...

5) Rezsidémon: Amíg Apuci, Anyuci és Babuci távol volt otthonról, Miska körbebóklászott a lakásban. A túra közben lebuktatta a rezsidémont, aki éppen a radiátort tekergette és a klotyót húzogatta le a magasabb számlára bazírozva. Gigászi csata bontakozott ki, Miska már éppen nyerésre állt amikor egy sárgacsekkes halálsugár háromfelé vágta őt. A démon aztán még vihogva kapcsolgatta le-föl az összes villanyt, megnézte a klasszikus Star Wars trilógiát, majd tovaröppent.

Egyenlőre ilyen verziók jutottak az eszembe...

Apuci agya most pihen egy kicsit, aztán legközelebb elmesél egy prágai kirándulást és a Húsvétot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mydaddyisageek.blog.hu/api/trackback/id/tr66068074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása