Már a Facebook-on is

FOGSZÁMLÁLÓ:

tumblr_lh2ocukZPg1qcos47o1_250.jpg

Babuci fogai közül ennyi kint van: 14

Ennyi van még hátra: 6

HTML doboz

T mínusz 3 hét: Utolsó simítások

2012.11.09. 18:36 - Valkyr81

Most már szépen lassan elfogynak a tennivalók amiket Babuci érkezésére kellett előkészíteni. Már csak szűk három hét van hátra, nézzük a listát nagy vonalakban:

- Kvartély azaz a szoba már teljesen kész, kiságy, szekrények, pelusasztal, fotel, stb. minden fertich

- Babaverda is készen áll a bevetésre, hordozó, hintaszék élesítve (továbbra is Scooter track nélkül), mózeskosár már közelít felénk a Ködös Albinoból

- Ruhák kimosva és fertőtlenítve (értsd gőzölős vasalás)

- "Egyéb" kategória alatt futó csilliárd holmi elrendezve

- Kórházi riadócsomag startra kész, ha netán egyből szaladni kellene

Hihetetlen energiáktól vezérelve Anyuci elkezdte összerakni a karácsonyi menüt, frigó fel lesz töltve (nehogy már Apuci éhen vesszen addig a három napig :D) és a kaja el lesz készítve, be kell majd csak pöccinteni a sütőbe és kész a falnivaló. Asszongya nekem Anyuci hogy már mindent szépen eltervezett egészen év végéig, puccra pontosan a perceket beosztva. Vígan meglobogtatja előttem az Excel táblát és pajkosan kacsint hozzá: Azért a szülés utáni egy hetet szabadon hagytam :D! Yeah, that`s my girl <3!!!

Ja képzeljétek, a zöldséges honlap végre magára talált és erre a hétre a valósághoz konvergáló eredményt dobott fel. Ezek szerint a baba méretei megegyeznek egy kisebb görögdinnyével, a súly nagyjából három kiló, a hossz pedig 45-46 centiméter. Slussz-passz ennyi! Csodálkoztok ti is ugye? Nem kell mindenféle nyomozást intézni ahhoz hogy megfejtsem a rejtélyt, ezért ezennel elnöki kegyelemben részesítem a portált! 

dinnye.jpg(Tátáááá...)

.

Eléggé elkalandoztam a lista témájától... Nos pár nappal ezelőtt még egy igen fontos tétel hiányzott a róla, az pedig nem volt más mint a bébiőr/légzésfigyelő. Azt már ugye megszokhattátok tőlem hogy új cuccok nevét hallva mindig beindul az agyam :D. Az még hagyján hogy a bébiőrt hallván egyből valamilyen fegyveres alakulatot vizionáltam, de Isten látja a geek lelkem a légzésfigyelőről az a személy jutott eszembe akinek a legnagyobb szüksége lenne rá, jajjj, íme:

Darth_Vader.jpg(Amikor csipog az a vacak akkor kell kivenned engem a csillagrombolós ágyikómból ifjú tanítványom. Ha nem megy szólj a Császárnak...)

.

Na de nincs igazam :)?

Erről a találmányról is megoszlanak a vélemények, van aki szerint totál felesleges és egyszerű pénzkidobás az egész, mások szerint kötelező kellék. Mi inkább maradunk a "safe-side"-on szóval elkezdtük felhajtani a szajrét. Egyből megint a second-hand verzióban gondolkoztunk, ugyanis nem volt "kedvünk" megvenni teljes áron. Ezt megtehettük volna már a bababörzén is, hiszen ott is árultak ilyesmit használtan. Tépelődtünk Anyucival nem is keveset ott, de végül az egérrágta dobozú, megviseltnek tűnő berendezést inkább kihagytuk.

Szóval első célpontként ráröppentünk a hazai aukciós illetve szimpla hirdetési oldalakra. Kínálat az volt bőven, persze néhányan jól elrugaszkodtak a valóságtól és a használt motyót majdnem a bolti árért akarták elsózni, nem kis kacagásra ösztönözve minket. De volt bőven normál áron is, elkezdtünk írogatni a tulajoknak. Várunk-várunk-VÁRUNK-.... semmi, a franc se válaszolt vissza nekünk. Shit! Már kezdtük feladni a dolgot és a teljes áru vásárláson vagy a kölcsönzésen filóztunk, amikor végre rátenyereltünk egy friss bejegyzésre. Egyből hívtuk a hirdetőt és pont mákunk volt vele mert mi szóltunk először, szóval épp hogy elcsíptük. Mondta aztán a csaj hogy utánunk még öten érdeklődtek, szóval ha ilyesmit akartok levadászni a a neten akkor kössétek fel a fehérneműt mert hamarabb gazdira talál mint egy csipet kokain...

angelcar_301_r.jpg(Na ilyen cuccost lőttünk..)

Áll ez mindenféle egységből, van egy walkie-talkie része amit majd beteszünk magunk mellé, ez a vevő. Aztán van ez a szarvasmarha orrkarikával díszített adóegység, ez küldi a jelet és a baba mellett van. Ja a karika éjszakai fényként is funkcionál, kipróbáltuk, ugyanúgy hasra estem a sötétben annyira gyengusz volt. És akkor van a két kék mousepad ami a kölök matraca alá kell berámolni mert ezek a légzést figyelő szenzorok. 

Összepattintottunk mindent, tesztüzem, úgy elkezdett szirénázni hogy majd kiugrottam a gatyámból, nem hogy megindult de leállt a légzésem a szívemmel együtt....Aszem jó lesz... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://mydaddyisageek.blog.hu/api/trackback/id/tr474893333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása