Már a Facebook-on is

FOGSZÁMLÁLÓ:

tumblr_lh2ocukZPg1qcos47o1_250.jpg

Babuci fogai közül ennyi kint van: 14

Ennyi van még hátra: 6

HTML doboz

T mínusz 7 hét: Őssejtezés - 1. rész

2012.10.10. 22:11 - Valkyr81

Már csak alig hét hét és Babuci világra jön, húha...húha...HÚHA!!! Apuciként most már rendesen elkezdtem kicsit ráparázni a dolgokra. Hogy lesz? Mi a szöszt csináljak ha bőgni fog? Hogy fog ráállni a pelus a Ps3 távirányítójához szokott praclikra? 

"Bonaparte" Babucit természetesen geek Apuci tipródása mit sem foglalkoztatja, serényen növekszik és kezdi elfogyasztani a maradék helyet is Anyuci pocakjában. Apropó pocak... Láttátok azt az idióta joghurt reklámot ahol egy pudvás zöld fuszekli osztja az észt egy csajnak hogy mit zabáljon? ÁÁÁÁÁÁ, hát nem hittem el!!! Nem is merem többet kiejteni a pocak szót mert görcsös rángásaim lesznek.

danone.jpg(Na melyik nagyobb para? Egy ilyen büdös libafos zöld dilis zokni vagy a szülés?)

.

Visszatérve Babucihoz -aki továbbra is frenetikusan érzi magát- lehagyta a 43 centit és a 2 kiló 30 dekát (hogy a viharba fér az el a pocakban hasikóban?), azaz egyenértékű egy masszív sárgadinnyével. Az a röhej hogy már most kész van mint a kisült cipó, a következő hetekben már csak az immunrendszer, a tüdő és a hangszálak további erősödése a lényeg. 

Nos már múlt héten nekimentünk Anyucival az őssejt kérdésének. Hát mondanom se kell, a szó hallatán egyből beugrott egy kép:

jurassic-park-t-rex.jpg

 (POCAAAAAK!!!! :D)

 .

Hát de nincs igazam? A Jurassic Parkban egy borostyánba ragadt bogárban található őssejtekből csinálták a dinókat oszt kész :). Na aztán Anyuci és a szakirodalom felvilágosított hogy ez a cucc nem más mint a köldökzsinórból levett véééééér (ÁÁÁÁÁ!!!) amit aztán lefagyasztva tárolnak egy frigóban. És hogy mire jó ez a cirkusz? Hát arra hogy nagyjából 100 féle csont és vérbetegséget lehet belőle gyógyítani, akár felnőttkorban is. Mondtam is Anyucinak hogy tetszik a téma, nézzünk utána hogy hogyan-miként-hogyé(!) lenne ez az akció. Jött a kézenfekvő ötlet, elismert genetikus hungarikumunk, C. Endre budapesti lakos. Hoppá, "véletlenül" van is neki egy ilyesmi bulija, nézzük az árakat:

275268_100002691052017_6863280_n.jpg.

Mi van? Meeennnyiii? Hát nem a Hoth jeges bolygójára akarom én vitetni az őssejteket és bedugni azt egy wampa (a bolygón élő nagy yeti szerű dög) s*gge alá könyörgöm alássan!!!. Ja hogy Belgiumban van a fridzsider és oda kell szállítani a szajrét. Ahaaa, kösz nem! Azt egyből kitaláltuk Anyucival hogy ennél már csak olcsóbban fogunk partnert találni.

A keresgélést siker koronázta, ellátogattunk egy céghez és személyes elbeszélgetést eszközöltünk. Megtudtunk mindent, mikor-hogyan-miként-meddig kell levenni a vééééért és beszállítatni a központba ahol olyan fájintosan tárolják hogy nem hogy húsz de száz (!) év múlva is használható lesz (Hehe, asszem Yoda akkor beszívta a maga 800 évével :), előbb tönkremehet a cuccos mint hogy ő feldobja a pacskert). Na jól van -mondom én- de mi van akkor ha egy köpenyes doki hasra esik a madzagban és kihúzza a frigó dugóját a falból? A hölgy nyájasan hárított, természetesen a gépek nem 220-szal és konnektorból mennek, generátorok hajtják őket és még akkor is működnek amikor már az egész Világon kikapcsolták a delejt. Done. Megnéztük az árlistát, jóval egészségesebb Endre bá-énál, fizethető egészségpénztárból akár részletre is, THM nélkül. Mint egy lapostévé Karácsonykor!!! 

Most már tehát mindent tudunk, viszont megnézünk még egy pár lehetőséget, szóval 2. résszel folyt köv...

A bejegyzés trackback címe:

https://mydaddyisageek.blog.hu/api/trackback/id/tr694831578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása