Már a Facebook-on is

FOGSZÁMLÁLÓ:

tumblr_lh2ocukZPg1qcos47o1_250.jpg

Babuci fogai közül ennyi kint van: 14

Ennyi van még hátra: 6

HTML doboz

T plusz 140 hét: =SZUM(Július 2014 - Július 2015)

2015.08.05. 14:55 - Valkyr81

Hehe, na mennyire geek címet találtam ki, jó nagy excel majom vagyon én is :). Szóval Drágáim, eljött a pillanat, jókora masszív visszaemlékezést fogtok itt most látni, elkezdem írni meg írni, oszt' majd vége lesz valahol, lehet hogy két részletben. Nem kronológiailag fogok haladni, hanem a témák fontossági sorrendjében. Első így a legforrób topik. Ilyen "hashtag"-es francokat is beleírok, mert úgy menő manapság.

il_340x270_611228105_bzmx.jpg

#Tesó: Azaz, igen, talált, süllyedt (jájj most Dévényi Tibi bácsi jutott eszembe a torpedójával...), bő egy hónap múlva érkezik a folytatás, az újabb megmérettetés, a next level. Tesó per pillanat tehát Anyuci pocakjában lakik még, és Babuci örökségéhez hűen focizik a belső berendezéssel, plusz erőteljesen pucsít kifelé, szóval amikor megsimogatjuk a pocakot, akkor a fenekét paskolgatjuk, nice :). Srác lesz szintén a lelkem, így Apuci megállapította, hogy az eddigi plenáris otthoni kétharmad immáron még nagyobb elsöprő 75%-ra bővül, előbb-utóbb állandó Ps3/Blu-ray szeánsszá avanzsálva az estéket :). Még nem alkotmányoztunk, de azért rövid tanakodás után Babucival megszavaztunk Anyucinak egy aranyrészvényt. Babuci egyébként rettentő komolyan veszi a bratyós szerepet, bő lére eresztett mondandója szerint ő mindent meg fog csinálni és mindent meg fog neki tanítani. Viszont három dolgot nem ad majd neki, idézem: a kabatját, a cipőjét és a sört! Amikor rákérdeztünk az utolsóra, azt mondta: mert az csíp! :D, íme egy szakértő...

Közbe persze már ápdét is érkezett, Tesó meggondolta magát és idő előtt úgy döntött, hogy most már megnézi a világot és Anyucit is kívülről, így előbújt! A következő bejegyzésben jó alaposan körbejárjuk már őt is.

 koltozes_3.jpg

.

#Költözés/felújítás: itthagytuk a metropoliszt, karácsony előtt lecuccoltunk vidékre. Stílusosan zuhogott az eső, plusz volt még egy defekt is menet közben. Cool. A legutolsó dobozt pár hete pakoltuk ki :), miután elkészültünk a felújítással. A művelet alatt egyébként három fontos dolgot tanultam meg: 1) A kivitelezési időt és a költségeket szorozd meg 1,3-1,5-tel, 2) A sziló mindenre megoldást nyújt :), 3) ne szagolgasd a szakikat és a távozásuk után fertőtleníts lehetőleg napalmmal. Ja és az se baj, ha menet közben úgy érezzük magunkat mint Tom Hanks a Pénznyelőben

#Danny boy: Ezt a nevet ebben a formában Apuci ragasztotta rá Babuci első oszlopos haverjára a bölcsiből. Lassan már jó egy éve tarta a rajság, a közös tevékenységek között szerepel a játszózás, testületi flamózás, veszekedés a lábbal hajtható műanyag motorért (pedig mindkettőjüknek van!), beszólogatás a csajoknak, meg egyéb gengszter dolgok. A költözéssel sajna Danny boy messzebb került, de alkalomadtán azért átugrik egy jó kis bandázásra. 

jrqyr8wvvnkirboyv6sbe0fvv5a_g2mcz5vryrqbkjk.jpg

 .

#Nyaralás: Na az nem volt sok, egyrészt mert költöztünk, másrészt mert Apuci három év után váltott. Na nem alsógatyát, hanem melót. Ennek megfelelően a próbaidő alatt nem eresztettek el hosszabb időre, de így is leporoltunk a Balcsira eltölteni egy hétvégét. Itt többek között Babuci megtanult koccintani, amit azóta tökélyre fejlesztve már a levestésztával is tud proszitot nyomatni. Egyébként a két nap elég jól sikerült, csak marhára kevés volt, a következő hét szerdán már megint úgy néztünk ki Anyucival mint egy felmosórongy.

.

#Strandolás: A dögmeleg miatt vízpart azért kellett, így párszor még a nyáron lecsavartunk egy strandfürdőre, Gyömrő city-be. Marha jó hely egyébként, csak vasárnap ne menjen oda az ember gyereke, mert élve felfalja a tömeg. És a tömeg mint olyan, magas színvonalú kultúrát mutatva nyugodtan bagózik a játszótér mellett, kocsis módjára trágákodik, könyékig turkál morgolódva a magával hozott hűtőtáskában (amiben szó szerint MINDEN van, aztán ezek után meg nem érted hogy mit keres a büfénél), az ultrakiller zokni-szandál kombó mutogatásáról már nem is beszélve. Pár óra egy ilyen szituban és könyörögsz egy elektrosokkért...

.

#Szülinap: Novemberben el is jött szépen a nap, Babuci immáron 2 éves lett. Ezért az eredményért egy frankó  narancssárga canga járt neki, amit a mai napig vígan használ, ráadásul még csak egyszer zakózott el vele. Buli tekintetében most már sűrítettünk, két nap helyett inkább délelőtt-délután intéztük el a babazsúrt, először ismerősökkel, majd a családdal. Babuci kapott tortát is, ami az aktuális Turbócsiga őrületben fogant. Tartott vagy két percet az egész, mert azután Babuci úgy lekapta a fejét, mint valami megbokrosodott Robespierre. 

turbo.jpg

Na most egyenlőre ennyi  jutott eszembe, legközelebb jövünk a folytatással és Tesó debütálásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://mydaddyisageek.blog.hu/api/trackback/id/tr337182147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása