Már a Facebook-on is

FOGSZÁMLÁLÓ:

tumblr_lh2ocukZPg1qcos47o1_250.jpg

Babuci fogai közül ennyi kint van: 14

Ennyi van még hátra: 6

HTML doboz

T plusz 3 hét: Napirend és a csodacsepp

2012.12.13. 13:46 - Valkyr81

A nagy kérdés az hogy így nézünk-e ki már?

edward-norton-fight-club1.jpg

A válasz szerencsére: nem :).

Szóval napirend....mi jut először eszetekbe róla? Felkelünk, retyózunk, reggelizünk, fürdünk, stb. stb. Nagyjából mindenki bizonyos napirend szerint él, kisebb nagyobb napi kilengésekkel (pl. buli). Az írott és íratlan szakirodalom megegyezik abban hogy egy újszülött-baba-kisgyerek számára igencsak ajánlott egy napirend kidolgozása, ami nem más mint egymás után ismétlődő lépések sorozata, akár 1-2 órás csúszást is beleértve. Ennek hiányában már itt lehet rontani a gyereket mint egy lendkerekes autót aztán nézhetünk hogy úgy nő mint az útszéli gaz, ja és még idegileg is kicsinál minket :).

napirend.jpg(Jajj de vidám ez a napirend)

.

Nos Anyucival meg is hegesztettünk egy ilyen napirendet és már az első naptól kezdve elkezdtük rászoktatni Babucit. Valahogy így néz(ne) ki a dolog, zanzásítva:

9: Kelés

9-10: Flamó, peluscsere

10-12: Szundi

12-13: Flamó 

13-15: Szundi, Anyuci és Apuci flamózik

15-16: Flamó, peluscsere

16-18: Szundi

18-20: Flamó, kis játék

20: Fürdetés

20-21: Flamó, esti altatás

21-01: Szundi

01-02: Flamó

02-06: Szundi

06-07: Flamó, peluscsere

07-09: Szundi

Na ez az elgondolás kemény 2 napig működött, aztán így vagy úgy de elkezdett megborulni. Jelentem azért tartjuk a frontot, mert az éjszaka még mindig jók vagyunk, habár Babuci a két hét alatt néhányszor beszúrt egy flamó műszakot hajnali négy körül, Anyuci legnagyobb örömére. A nappal elég sokszor összevisszaságban telik, a lényeg az hogyha délelőtt jól alszik akkor délután nem, vagy fordítva :). Yeah, legalább nem monoton mint a Ford gyár. Ja a fürdetésben viszont komoly változások jöttek, nincs már para és hiszti, meg is örökítettük:

fürdős.JPG(Áááá Mr. Bond, örülök hogy végre találkozunk...- mondta Babuci)

.

És akkor a címben szereplő csodacseppről. Napok óta "folyt" már az anyatejezés, Kisfiam nyelte a cuccot mint kacsa nokedlit, örömébódottá volt. Pár napra rá aztán észrevettük hogy egyre nyűgösebb kaja után és alig hogy letettük elkezdett vonyítani, közben a lábát húzgálta felfelé. Anyucival nagy bölcsen levágtuk hogy hasfájás lehet a dologban. Előkerítettem egy emésztést elősegítő cseppet és vártuk a következő balhét. Jött is menetrendszerűen, Kisfiam óbégatott, nyílt a száj, cseppet beletoltuk....Őrjöngés, balhé pár másodpercig, majd néma csend...és olyan kezesbárány lett a kölök hogy csak néztünk. Letettük, semmi baj, nézelődött, gagyogott, fürdetés, alvás, kész! Lestem is a pupilláját Babucinak hogy nem tágult-e ki nagyon mert esetleg én is kértem volna az anyagból... :D. 

Persze minden csoda három napig tart, valamiért mostanság már nem érünk el vele ilyen hatásfokot, ráunt a gyerkőc...

A bejegyzés trackback címe:

https://mydaddyisageek.blog.hu/api/trackback/id/tr944962115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása