Már a Facebook-on is

FOGSZÁMLÁLÓ:

tumblr_lh2ocukZPg1qcos47o1_250.jpg

Babuci fogai közül ennyi kint van: 14

Ennyi van még hátra: 6

HTML doboz

T plusz 1 hét: A tejfakasztó buli

2012.12.02. 17:22 - Valkyr81

Ettől a bejegyzéstől kezdve a címben szereplő képzeletbeli számlálót ezennel ünnepélyesen átfordítom pluszba, és innentől kezdve addig írom tovább ameddig csak bírom, mondjuk Babuci 18. születésnapjáig (szóval ha minden héten írok legalább egy rövid opuszt akkor a jeles napon a 18*52=936, a T plusz 936 hét-tel kell találkoznotok, cool mi? Reméljük a blog akkor is egy létező valami lesz nem pedig egy antik-retró cucc). Anyuci és Babuci egyébként kitűnő egészségnek örvend, a következő irományomban be is számolok az első együtt töltött hétről. De addig egy pár szót az ünneplésről...

drunklion.jpg(Minden valóságosnak tűnő hasonlat csak a véletlen vagy a képzelet szüleménye)

.

Az ún. tejfakasztó bulik nagy népszerűségnek örvendnek manapság, az újdonsült apukák ilyenkor készítik fel testüket és lelküket az elkövetkezendő 18-25 vagy még több év viszontagságaira, illetőleg neve okán elsődleges fórum az anyatej beindítására (szóval felejtsetek el mindent amit a hormonokról meg egyéb zöldségekről írnak/mondanak, csakis ÍGY lehet megoldani a dolgot, nincs más alternatíva). Ennek lebonyolításában a jóbarátok és kellő mennyiségű alkohol bevitele tud segédkezni. 

Babuci megszületett egy szombati napon és úgy tűnt hogy kedden már haza is engedik Anyucival együtt, a piálás ünneplés így hétfőn este lett megtartva. Jöttek is a srácok meg egy valag szittyózásra váró ital, pogácsákkal karöltve megindultak a próba majd éles körök valami málnás tömény cuccal, hát bevallom a végére nem tudom hányadikig jutottunk el :). Az est fénypontján aztán örökzöld slágereket tekintettünk meg a "legnépszerűbb videómegosztó csatorná"-n (ugye hogy minden bulihoz nélkülözhetetlen mint a hányós vödör?), íme néhány szemelvény:

(Az abszolút favorit..)

.

(Ez se volt rossz...)

.

(Kult klasszik...)

.

(Itt meg már kezdtünk kifáradni...)

.

Nem sokkal aztán 11 után lelécelt mindenki, mert másnap azért ugye dolgozni is kell valakinek (na az pont nem Apuci volt). Kicsit rövidke volt ugyan a party, de mindannyian maradandó emlékekkel gazdagodtunk :). Apuci betámolygott a szobába, majd egy 4-5 órás alvást követően felébredt a kellemesen tömény élesztőszagú szobában, nadrágot/pólót húzott és elindult a kórházba Anyuciért és Babuciért...

A bejegyzés trackback címe:

https://mydaddyisageek.blog.hu/api/trackback/id/tr724943182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása