Már a Facebook-on is

FOGSZÁMLÁLÓ:

tumblr_lh2ocukZPg1qcos47o1_250.jpg

Babuci fogai közül ennyi kint van: 14

Ennyi van még hátra: 6

HTML doboz

T mínusz 9 hét: A babaverda - 2. rész meg még egy 4D ultrahang

2012.09.25. 21:34 - Valkyr81

Upsz, na most egy kicsit megcsúsztam az irományokkal, igyekszem is pótolni a kimaradást. A cím szerint Babuci már a 32. hetét tapossa....Persze nem azért maradt ki egy T mínusz 10es beszámoló hogy ellinkeljek egy hetet, hanem mert Anyuci felhívására rájöttem hogy a zőccséges honlapnál egy hetet benéztem :). Most már kellően képbe kerültem, szóval következik az eheti feladvány, íme: 

jicama5.jpg(Ezmiez? Krumplidinnye?)

Kitaláljátok?

...

Nem?

...

Ez egy úgynevezett jicama, egy mexikói gyökérzöldség (pl. répa). Hát innen is csókoltatom a kedves szerzőket, nem kevés időbe került míg előástam hogy mijafene ez. Egyébként meg olcsón megúsztam még, mert a T mínusz 10 héten a "modell" négy darab narancs lett volna!!! Na hasonlítsátok azt egy gyerekhez, max korai négyesikrek...

A lap szerinti műszaki adatokat most sutba vágtam, mivel ellátogattunk megint egy 4Ds ultrahangra. Ugye legutóbb a puccos klinikán voltunk ilyesmin utoljára, azóta eltelt már szűk két hónap. Most egy a kerületünkben lévő helyet látogattunk meg, a rendelő egy új építésű társasházban volt. Kocsi letesz, parkolóórát csekkol, apróval történő kibuznyákolás 6ig megvan, kapucsengő csenget, irány fel. Nyílik az ajtó, egy szabvány lakás van átalakítva, recepciós mosolyog. Rögtön szemet szúr egy fazon aki éppen vastagon bagózik az orrunk előtt!!! Ez kiez a barom? Jahogy a doki!!!! LOL... Szerencsére kipucolt egyből az erkélyre mi meg egy aranyos nénihez kerültünk be vizsgálatra. Rácuppantotta a zselét Anyuci csupasz hasára, Babuci erre meg akkorát rúgott hogy majd kiesett a ház oldala, wow! Persze morcos volt a Drága, belefúrta kis fejét a méhlepénybe plusz az orra előtt ott lebegett a köldökzsinór. Nővér néni jól megnyomkodta a pocit, végre valahára sikerült előkeríteni a pofiját, íme:

babuci.JPG(Ó yeah, kaja után édes a szundi :))

Ezután szépen lemérték a fő paramétereket, 40-et besúroló hossz, két kilós súly (mondjuk azóta meg egy másik kuruzsló azt mondta hogy egy kiló nyócvan, de hát mit értek én ehhez a szakmához), kívül-belül minden patent. Vége a mozinak, kézcsók, vissza a recihez. Bagó már abbamaradt, az ürge most macsósan a titkárnőt oltogatta. Az meg elkezdte írni nekünk a CD-t a képekkel/videóval. Zörög-hörög a masina, nem megy, eject, betol, nyikorog-tekereg, nemmegyvazze. Jön Dr. Bagó, akkorát ráb*sz a gépre hogy az csak úgy nyekken, elkárog egy "mámeginsz*rezacucckivágomafrancba..." monológot, majd hozzátesz egy laza Tiborc panaszát a maszek nőgyógyászok sanyarú életről, hát majdnem dobtam neki egy alamizsnaezrest. Közbe gép kotkodácsolva-karistolva megköszörüli a lemezt majd hálásan kiköpi a végeredményt, műxik a korong. Laza pillantást vetek a márkára, S***u*g (a megfejtéseket Facebook kommentekben várom :)), hát Dr. Bagó igen alacsony geek faktorral rendelkezik. Mission completed, Apuci/Anyuci/Babuci balra el...

És akkor jöjjön a Babakocsi téma. Van! Meglett! Juhúúú! Nem a Terminátoros :). Természetesen szénné túrtuk a netet a megoldásért, kerestük a tutit mert hát a kiválasztott favoritért nem volt "kedvünk" annyit fizetni. Anyuci célkeresztbe vette a legnagyobb aukciós oldalt és jó pár próbálkozást (a biddelések alatt majdnem mindig szívrohamot kaptam és Anyucival mindig vastagon káromkodtunk egy nagyot a nyertesen) követően sikerült bezsákolni a kívánt cuccot, olcsó posta kinéz, a múlt héten már meg is érkezett, eredeti ár töredékéért beszerezve. Közbe rákaptunk még jobban a szerre, a verdához aztán csatlakozott egy mózeskosár, egy pelenkázófeltét és egy tök jó geek babajáték (bejön nekem is, majd még írok róla). A non-plusz ultrát a kocsiülés jelentette, ezt itthon sikerült levadászni, újat és majd féláron. Az egész bulihoz már csak egy adapter hiányzott, ez rögzíti opcionálisan az autósülést a babaverda vázához. Namármost ezt a két műanyag vackot itthonról sikerült beszerezni, ez volt csak teljes árú motyó. Összepattintottunk hát mindent, per pillanat pedig így nézünk ki vele. A sportkocsi rész a mosásban van, a prezentáció a hordozóval történik: 

verda.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mydaddyisageek.blog.hu/api/trackback/id/tr994802790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicnyapempöli 2012.09.25. 23:28:14

Azonnal kérünk részleteket!!!! :-))))
süti beállítások módosítása